miercuri, 23 ianuarie 2008

noi surprize la scara bus-ului:)

Si iaca sosi si ziua de maine si cu ea si surpriza, dar musai dupa ce trec frumos de cele trei usi,trei doamne si toate trei:prima, misto, cu o clanta faina parca cu aur poleita,(phu- ca doar proprietaresa o ales-0 ca si cea din camera mea, de data asta ...ROZ si ...usa e alba), pe care o deschid frumos si intr-o liniste:D deplina sa nu carecumva sa trezesc pe careva.Bun. Ajung la a doua , de asta data o usa cu ...greutate si arcuri.Trebuie sa mananc bine de dimineata ca sa o pot deschide, sau batar sa apas pe clanta, normala this time; trec cu succes rasunator si de a doau usa cand ma intampina inca una, a treia care are un buton pe care uit sa il apas in fiecare dimineata si trag de ea intr-o veselie motzaitoare, sperand sa (nu) pierd bus-ul.
Ole!Gata si cu cele 100 m garduri, pardon usi si o iau frumos la fuga facand un slalom rapid printre gunoaie, garaje si caca de caini, pisici si alte oratanii comunitare.Si intr-un final fara respiratie si salturi peste garduri vii nou plantate prind la secunda BUS-ul.Phu..I did it! Si imi spun in minte:"Iarasi am ajuns la timp!Nu se putea oare sa fi pierdut si eu autobus-ul asta!Da poate alta data, asa daca scot cainele dupa care sa astept o vesnicie!Maybe next time!"
Deschid usa, adica o deschide soferu' ca e cam intepenita si nu uit ca de fiecare data sa ma dezbarez de haine ca altfel ma asteapta sauna.Si ma indrept calm spre scandurica..Si deodata ce-mi vazu ochiu' gata sa motzaiasca: un loc in spatele soferului.Ah, nuuuu!pe locul din spatele soferului:).Si de indata regret alegerea facuta.Vizitiul nost' isi pusese shubele atarnande in spatele scaunului, asa ca eu fain frumos m-am oferit voluntar si nesilita de nime' sa...vreau inapoi scandurica si galeata si..."da, macar e scaunul lasat pe spate si pot sa motzai in voie."
Am motzait ce am motzait cand veni si vremea sa ne aruncam in frigul de afara.Si ne-am aruncat pe un drum de 2 km dotat cu frig, posibilitati de patinaj gratis da cu peisagiu' placut sufleteluui meu.Asa ca am luat-o din loc (ignorati data pozei ca de frigu' cela am setat gresit jucaria).


Brrrr.. si iaca deodata aud un motor si ma uit sa vaz ce aratare o mai fi:o masinuta 4 ori tzashpe. A mea e!Cand colo trece nenica, masinuta spulberand vantu'.Alo, neanea, fie-ti mila si dumitale de un numarator de boboci nacajit !I'm freezing in here! Mai ce-o fi avand ... !Ah ,da in ziua de azi nu mai e pic de omenie....bla bla .Si ma intreb daca mai trebuia sa fac cu mana pe un drum atat de pustiu, ca doar eram doar eu si bobocu'.Asa ca...ramaseseram sa ne bucuram in continuare de patinajul gratis si frigul en gross.Am ajuns la serviciu mai mult moarta de...somn decat treaza.Da nu-i nimic ca bobocii dorm pe ei si asa.Don't worry!be sleepy!Da' nu uita sa te trezesti ca mai ai inca 2,doi,dos kilometri la intoarcere ca deh, nici azi nu e Pista sa ne arunce direct in tarcu' cu boboci;)

Niciun comentariu:

EXPLORE. DREAM. DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!

EXPLORE.  DREAM.  DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!
CATCH THE TRADE WINDS IN YOUR SAILS!