joi, 24 iulie 2008

Atentie!! Cadeeee!!!

Ce, cine, cand, unde? Ce cade?
Stai nitelus!Calmeaza-te!!nu (s)cade nici euro.Nu cade nici guvernul si nici raftul cu carti bine fixat din camaruta mea.
Pai si atunci de ce te agiti atat?
Mi-am luat bicicleta si...nu mai cad de pe ea. Am invatat ca nu e folosita pentru balet(la prima mea "tura" nu ma puteam tine pe ea si oricine ma vedea, evident in lumina farurilor, vedea strofocarile mele de balerina...Bun.Dupa niste incercari foarte reusite am ajuns sa ma tin bine pe ea si sa nu mai cad prin tufe sau sa intru cu fata in gard, incercand sa ocolesc santul;)Zis si realizat.Cum am ajuns in foarte scurt timp o adevarata experta in datul (cu fata-n gard) cu bicicleta, am iesit si eu la o mica plimbare. Asa ca cine ajunge pe langa Bogdan Voda University ma vede plimband bicicleta cu maiestrie. Am fost si acum o ora.
Bine, bine si ce cade?Ca parca...
Cazut.Cu aceeasi maiestrie am executat trei ture de plimbat bicicleta pe alei intunecoase ca ,ma rog, astia de la Electrica au oprit iluminatul stradal tocmai cand imi aratam si eu talentele( evident spre miezul noptii).Si in mijlocul executiei mele pleosc! se loveste de asfalt...pleosc! pe spite...pleosc! pe cracul drept al pantalonului.Cu repeziciune ma uit in sus la ditamai blocul de tzashpe etaje si nu vaz nimic....Nu imi ramane decat sa pedalez mai departe injurand elegant.
La radio se anunta ploi. La mine pe strada se anunta aruncatul cu pungi cu apa in plimbatorii de biciclete. Poftim comportament civilizat.Tocmai pe cand ma bucuram eu ca scapasem de norii negriciosi si amenintatori pac...o punga cu apa.

si pentru ca in ultima vreme nu ma mai satur nicicum de Andries...iaca o piesa draguta:Alexandru Andries - Margine de seara
Asculta mai multe audio Muzica »

Niciun comentariu:

EXPLORE. DREAM. DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!

EXPLORE.  DREAM.  DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!
CATCH THE TRADE WINDS IN YOUR SAILS!