marți, 3 februarie 2009

YOU shouldn't do this...and this...and that

Sa ma prezint sa nu uit si eu cine sunt.Nu de alta dar ar fi bine sa uit;)
My name is.....and I am an English tea...ouch.Si aici incep creioanele, bucatele de creta si cuvintele incurajatoare sa zboare in directia mea.
Nu.Sunt numarator titular de tulei de porumb.Nu ma pricep sa numar boboci si apoi sa ii invat sa zboare.Tot ce fac e sa numar diplomele, adeverintele, sa le adun frumos in dosar.Stiu si sa numar creditele la sfarsit de an.
"Ai fost la curs?"
A, ba nu.
"Ti-ai facut creditele?cate ai pana acum? Ceeee, iara trebe sa merg la cursuri?Iara vor astia sa ne (de)formeze? Sa pierdem vremea?"

Poftim dracie, nu te intreaba nimeni cum inveti copii sa zboare, cum esti alaturi de ei si cum ii pregatesti pentru viata(Asta nu.Tot ce vad in fata ochilor sunt credite, diplome, adeverinte. Stuff like that!Fara sa munceasca!Daca s-ar putea.

Am fost la curs.Doua zile.Foarte frumos si bine construit!Tot felul de activitati!Fara credite!!!Doar atmosfera placuta si oameni cu dorinta de a acumula trairi si experiente frumoase!As fi dorit sa devin copil din nou!Ne-am distrat grozav,cantand, mimand,spunand poezii, like the little ones do!S-au oferit tot felul de solutii la diferite probleme...pentru mine e frumos, dar trist at the same time.De ce? La multe cursuri nu se ofera solutii de profunzime;vorbim despre aceleasi probleme dar oferim aceleasi solutii.Le stim cu totii din teorie, din cartile citite.But something is missing!
Some things can be done and some thing cannot be done!
you should do this....you shouldn't do that...mda.
I've heard it before! Tell me something I don't know!!

Si iaca asa, cea mai draguta chestie pe care am invatat-o(sper sa ma tin de asta- o sa si vedeti de ce) a fost un cantecel tare dragut:Flowers are red"
Fiti atenti la versuri si luati aminte!!!!;)

3 comentarii:

Florin Coman spunea...

Da, paznicii sistemului te evalueaza subiectiv, clar, e deja de notorietate.
Ce ar fi ca intr-o buna zi sa le trantim dracului usa in nas si sa le zicem "Bad Luck!" si "Ma pis pe evaluarea voastra de doi lei, incultilor si gunoaielor!"
Ca tocmai cei de 2 lei sunt pusi sa evalueze si sa ne conduca destinul!

adel'h spunea...

Da, asa m-au evaluat si pe mine, facandu-ma de doi bani.Viata sub imperiul numarului.yuppy!!!!!Sa ne traiasca sistemele!!

Florin Coman spunea...

Pai normal, gunoaiele nu pot evalua curatenia decat dupa sistemul lor de valori. Cunoastem!
Sa le traiasca sistemele, dar nu pe strada, in vazul lumii, acolo la groapa de gunoi, unde le e locul.
Halt! Gunoieri, opriti-va, mai aveti aici ceva de dus!

EXPLORE. DREAM. DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!

EXPLORE.  DREAM.  DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!
CATCH THE TRADE WINDS IN YOUR SAILS!