luni, 29 decembrie 2008

d'ale vacantei

Gata cu lista lunga de concerte din anul acesta.Acum sunt in vacanta.Nu mai numar tulei de porumb...a venit iarna si odata cu ea si vacanta meritata din plin.
Acum se fac bilanturi contabilicesti asa ca ma astern si eu pe calcule.
Rand pe rand voi aseza in sertarul amintirilor:
Alexandru Andries - Copil, pur si simplu
Asculta mai multe audio Muzica »
Alexandru Andries-Copil pur si simpluevident un boboc...de la tara, dar nu orice boboc ci unul cu adevarat talentat-micul asta de cls. I se apucase sa deseneze tot ce i s-a parut interesant in Muzeul Etnografic din Lupsa.Facea niste schite surprinzatoare...si nu i-a spus nimeni nimic.asa ca nu m-am putut abtine sa nu ii fac poza...:)Five little pumpkins sittin' on a gate...sau mai bine zis on za teacher's desk....booo!;)amintire ratacind printre prezentari, discursuri muribunde si referate plictisitoare(propun regandirea prezentarilor de referate scolare):D
una din scolile mele care s-a urcat pe pereti.Iaca si masinuta cu pista, soferul cel vesel;)
"Domnisoara de engleza, ce inseamna fire?" rasuna in mijlocul orei curiozitatea lui Raul:)
Insista:"Domnisoara, sa va spun ceva.Am inventat un nou limbaj.Se cheama..." Acesta este Raul, un alt copil extraordinar...
si privirea lor...wow.De ce oare uit sa privesc mai atent?...unde sunt miseii astia ce tin sub papuc si distrug invatamantul romanesc?Imi sare in brate in fiecare marti indata ce ma vede intrand pe usa...Geanina, my favourite..."Eu, eu, stiti,stiti, nu am vrut sa lipsesc de la ora de engleza"imi spuse ea odata stranutand de mama focului sau...a altor fenomene ale naturii.;)

joaca cu rasaritul Finiselului inainte de intalnirea cu bobocii.

Alexandru Andries- Lucruri mici


Alexandru Andries- Lucruri mici
Asculta mai multe audio Muzica »

Acestea sunt o mica parte din "lucrurile mele mici" pe care aleg sa le pastrez cu grija.Urmeaza si altele...:)

2 comentarii:

Rodica Botan spunea...

Am un respect deosebit pentru profesori. Si mai ales cei care isi fac meseria de drag. Blessings to you and all yhttp://rodicabotan.blogspot.com/2009/01/prima-zi-de-scoala.htmlour students.

adel'h spunea...

Multumesc mult!Va doresc numai bine si putere de munca si implicare in tot ceea ce faceti.incerc si eu de aproape 4 ani sa pun suflet in ceea fac, dar uneori simt ca nu am unde. Prea e o lupta cu morile de vant desi uneori se mai arata si soarele si totul parca devine mai putin gri.Dar mergem inainte, nu abandonam vasul!

EXPLORE. DREAM. DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!

EXPLORE.  DREAM.  DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!
CATCH THE TRADE WINDS IN YOUR SAILS!