joi, 15 mai 2008

would you like a glass of...








































:) nu prea stiu eu ce cauta tipu' 'cela pe cada catarat cu mandolina 'ceia, ma rog, dar piesa e draguta. Iar eu ma multumesc si cu liliac in loc de petale de trandafir, nu ca as refuza.

dar ce urmeaza...nu mai am cuvinte:):)

duminică, 11 mai 2008

togetherness


What are you afraid of semnu intrebarii, ca nu imi merge tasta:D
Living.
Lie to me.
ma rog, tot uit data sa schimb...:)did it again.

sâmbătă, 10 mai 2008

breakfast on the morning tram:)



one recipe for your heartache: need a tram, cafe au lait, a waking city that flatters by, and maybe a cinammon pan cake...




nicely put...but don't try this... in your town. Especially with our trams. I for one
like trams. They make me think of trains...the sound, the swing, the wind in your hair...:):)

growing old memories


































O intalnesc in fiecare luni, linistind amintiri si alungand singuratati in poarta pe o lavita. De data asta am regasit-o adapostindu-se de soare si nu m-am putut abtine sa nu fur o amintire.

Memories
rowing slowly
sweet
in the shadow
mysterious





Playing with this magnific season



































conjugand acest minunat anotimp dar la timpul prezent-chiar daca data din poze induce in eroare.;)

joi, 8 mai 2008

copilarie furata

Aproape ca am ramas fara cuvinte... clasa a VII-a...mesaj de adio....'sa te odihnesti in pace, Tania si vei ramane mereu in sufletele noastre:(' si o poza din care se ivea un zambet trist de domnisoara...Am vazut rapid mesajul deschizand mess-ul. Sedea mare in dreptul fostei mele eleve ce invata acum intr-o alta scoala. Am aflat rapid despre povestea Taniei, plecata din Republica Moldova, lasand in urma un tata, un frate si luand cu ea memoria mamei moarta si ea. Ii rostesc parca familiar numele desi nu stiu cine este...Nu mai este acum pentru ca s-a sinucis marti dupa abia se intorsese de la scoala. Motivul nu se cunoaste. Ei acum, nu e mare mister in asta. Nu ma mira prea mult. Ma duc cu gandul nu foarte departe, doar cu cateva ore in urma spre inceputul zilei de azi. Clasa a V-a. The English class...Dialog:" Mai, daca mai spui asta, te omor!"cu priviri si gesturi incordate...Nu aveam nici atunci cuvinte, nici macar de apostrofare. Se intampla sa aud multe astfel de adresari aproape puse in practica....Incerc cauze, observ efecte.Each day.Copii ce nu mai au copilarie, nu se mai bucura de ea, de nimeni, de nimic.... strigator la cer. Mai ca imi urla sufletul cand le vad in fiecare zi privirile goale de orice expresie, in schimb pline de singuratate si lipsa de iubire....aceeasi copii fara parinti...fara copilarie.

Tania...



RUGA PENTRU ...COPII (cu mici adaugiri si modificari)










cu primavara in suflet- Cristina si Otilia

luni, 5 mai 2008

as... manca 3 portocale

trebuie sa incerc sa renunt la obiceiul prost de a ma tine scai de " a dori" si sa imi mut atentia un pic mai colea...conjugand verbul "a vrea"
-as vrea sa ascult toata noaptea asta muzica buna-ascult in dracusori de ieri http://www.last.fm/listen/globaltags/jazz
- as vrea sa fumez o tigara, doua trei din acele bune-am incercat odat' in viata mea,si nu a fost oriunde (tineti-ve bine) ci ...langa Muzeul Salvador Dali, in Figueres, ditamai in Spania, de Craciun; primul fum incurajat de cumnatica draga, si cand fratelo nu era prezent.Hmmmm!! would like some more! eh, si dorinta mea imi fu rasplatita cu ....phuu chestii interzise.Eram la niste prieteni.Prima zi din an, mancat de racusori prajiti in uloi de masline, ceva langostini; iesit pe patio sa fumam...hmmm. Au voie astia sa creasca in ghiveci. Am primit si eu vreo doua seminte...renuntat la ele de frica vamesilor. ha ha ha.
-as vrea sa ii desenez iubitoarei de javre cu usa aia alba cu clanta roz de la camera mea- sa- i scriu niste vorbe de duh pe ea...

puzzle...

Pasi

Se strecoara

Pe lespezi de vise.

Un melc

Pe trepte

De tipat.

O frunza

mladiata de soare

grabeste

apa s-o inghita.




EXPLORE. DREAM. DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!

EXPLORE.  DREAM.  DISCOVER.So throw off the bowlines!Sail away from the safe harbour!
CATCH THE TRADE WINDS IN YOUR SAILS!